Új Generációs IQ magas 1,8l

Fogyasztói ár: 10 890 Ft
Akciós ár: 7 850 Ft

Leírás

A zöldségek és gyümölcsök frissességét akár kétszer hosszabb ideig őrzik meg. Alján páragyűjtő rekeszek találhatóak, hogy az esetleges víz ott gyűljön össze, ne abban álljon az étel. Tolószelepei állíthatóak, így a különféle ételek oxigénigényét ideálisan. A különleges matrica segítséget nyújt, hogy a szelepeket hogy állítsuk be a különböző zöldségekhez, gyümölcsökhöz. Helykihasználása nagyon jó, hiszen egymásra helyezhetőek, így is tökéletesen szellőznek. Ha nem használjuk tegyük őket egymásba, így kisebb helyet foglalnak. Alkalmas pácolt húsok tárolására is (a szelepeket tartsuk nyitva).

TiPP
Friss zöldség- és gyümölcsszezon a PIACON! Vigye magával és már rögtön ebbe kérje a friss gyümölcsöt, így szállítás során sem törik össze! Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:
Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

  • Űrtartalom: 1,8 l
  • Méret: 19,0 x 14,0 x 13,5 cm
  • Anyag: PP