Új Generációs Fröcsitető

Fogyasztói ár: 5 890 Ft
Akciós ár: 2 990 Ft

Leírás

Fröcsitető (szűrés):

Szűrd le az összeskedvenc gabonádat,a szűrőnyílásokatkifejezetten a rizs, aquinoa, a kuszkuszés még egyébmás aprószeműgabona biztonságosszűréséhez tervezték,nem szükséges pluszeszközöket bepiszkolni.Csak helyezd azujjadat a jelzésreés biztonságosanszűrhetsz. A fröcsitetőpereme alatt intelligensmélyedések vannak, ígyilleszkedik az1L-es, 2L-es és3,5 L-es tálra is.

Az Új Generációs Kelesztő Tálak egy multifunkcionális előkészítő szett, amely számos termékkel kombinálható, amelyek együtt segítenek a keverésben, a dagasztásban, a szűrésben és még sok másban! A szett minden eleme egyszerűen használható, tárolható, tisztítható és fantasztikusan mutat a konyhapulton.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

A Tupperware termékek tisztítása
Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

A Tupperware garancia
A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

  • Méret: 24,93 cm L x 2,43 cm M
  • fedél PE