Mérő-Mix PRO 1,25l

Fogyasztói ár: 11 180 Ft
Akciós ár: 8 590 Ft

Leírás

Oldalán többféle mérőskála található. Az egyik folyadékmérésre szolgál (ml). A másik oldalon lisztet és cukrot tudunk egyszerűen mérni (kg) a rovátkák segítségével.

A Konyhagyöngye család tagjai pont ráillenek a tetejére, így a facsart lé belecsurog az edénybe.

Könnyel ki lehet belőle önteni a krémet, szószt a tetejét eltekerve a nyílás láthatóvá válik. Fehér tetejét levéve robotgéppel is dolgozhatunk benne.
A perem miatt kevésbé fröcsög ki a krém.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás: Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia: A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

  • Űrtartalom: 1,25 l
  • Anyag: PP · SEBS